Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Scaun Ben

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Scaun Ben este un scaun pentru vizitatori, cu o constructie simpla, robusta, cadru metalic negru sau cromat, cu interior metalic si sezut cu spatar din stofa sau piele ecologica. El este multifunctional, facandu-si loc cu succes in orice incapare. Scaun Ben exista in varianta cu sau fara brat, iar optional, i se poate atasa si o masuta de plastic. Astfel, el poate umple sali de clasa in scoli sau universitati, tinand cu succes locul unei banci scolare.

Promobila iti pune la dispozitie o gama variata de scaune de birou sau spatii comerciale, de bucatarie, s.a.m.d. Contactati-ne pentru a va sfatui in alegerea celui mai potrivit scaun pentru amenajarea spatiului disponibil.
De retinut atunci cand comandati scaune:  Tineti cont si restul elementelor decorative: accesorii de iluminat, perdele si accesorii specifice localului dumneavoastra. Asiguram si acest serviciu, la cerere.
Putem realiza, la comanda, in functie de nevoi, doar anumite elemente specifice localului: scaune, mese, etc.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii:

Scaun Ben este disponibil in maximum 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea livrarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura