Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dulap dormitor Evantai

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO69-3
Out Of stock
Descriere
Dulap dormitor Evantai este realizat intr-un stil aparte in care tot sistemul functioneaza in baza unor usi care se pliaza si deschid un interior generos.

Dulap dormitor Evantai este ideal pentru cei ce au in permanenta nevoia de a accesa interiorul acestuia. Asadar dulap dormitor Evantai poate fi fabricat atat pentru cei ce il doresc acasa, cat si pentru cei care il doresc intr-o incapere comerciala sau spatiu office. Nuanta de Fag deschis  isi pastreaza din tendinte si ramane in centrul cerintelor si a bugetului restrans.

Dulap dormitor Evantai este o structura pe colt, fabricat din pal melaminat de 18mm cu finisaje naturale Fag natur. Accesoriile folosite pentru dulap dormitor Evantai sunt import Germania si se distribuie pe toata suprafata functionala a acestuia. Ansamblul  dulap dormitor Evantai contine urmatoarele parti componente: corpuri cu usi pliante, in interiorul carora se afla numeroase spatii cu bara de haine, rafturi si sertare. Mobila  dulap dormitor Evantai mai poate fi comandata si in alte variante ce presupun urmatoarele materiale: pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit sau fronturi din lemn masiv.

De retinut atunci cand comandati dulap dormitor:  Tineti cont si restul elementelor decorative: finisajele, profile despartitoare si accesorii specifice. Noi va punem la dispozitie variante multiple.

Puteti opta pentru comandarea unui dormitor intreg personalizat, alaturi de dulap dormitor.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Dulap dormitor este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura