Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biblioteca Cubic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO50-8
Out Of stock
Descriere
Biblioteca Cubic este un element de mobilier extrem de elegant, simplu si de efect. Aceasta are un cadru in care toate elementele functioneaza performant si incadrari restranse, totodata oferind un spatiu larg de depozitare. Forma pe care o detine biblioteca avantajeaza incaperea oferind o geometrie perfect echilibrata, mai ales daca este situata central. Biblioteca Cubic detine nuante care se pot asorta cu usurinta cu orice tip de canapea, perdea sau masa de cafea.

Proiectul biblioteca Cubic este un concept minimalist, cu diverse spatii pentru depozitare de tip sertar, polite interne si externe si incaperi cu deschidere cu push.

Biblioteca Cubic este alcatuita in varianta standard din pal melaminat de 18 mm, cu finisaje delicate de fag inchis si alb premium, alaturi de accesorii marca Blum si Hafele. Mobilierului pentru biblioteca Cubic i se pot aplica diverse accesorii, spoturi, inseratii oglinda sau sticla sablata. Orice modificare sau schimbare in privinta designului poate fi aplicata in functie de cerintele dumneavoastra.

De retinut atunci cand comandati biblioteca Cubic:  Daca ati ales o mobila biblioteca Cubic, tineti cont si restul elementelor decorative necesare: canapele, scaune, mese, perdele si multe altele specifice camerei de zi.

Nu uitati ca, mobila biblioteca Cubic, se poate fabrica si in varianta cu usi.

Se pot adauga accesorii din: sticla sablata, geam securizat sau oglinda vopsita, pe suprafata livingului biblioteca Cubic.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Biblioteca Cubic este disponibila in 14 zile lucratoare dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura