Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier dormitor Perla

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO49-24
Out Of stock
Descriere
Mobilier dormitor Perla este o adevarata perla atunci cand vine vorba despre dormitor. El se potriveste atat unei adolescente, dar si camerei matrimoniale. Fiecare componenta a structurii de mobilier dormitor Perla transmite energie pozitiva si lumina optimizand efectul de spatiu. Pentru a obtine o combinatie ideala, echipa ProMobila va sugereaza sa vopsiti peretii in tonuri de blue sau lila pentru un efect de relaxare.

Mobilier dormitor Perla este realizata din pal melaminat de 18 mm, canturi abs si cuprinde urmatoarele componente: pat matrimonial prevazut cu lada, doua noptiere, comoda cu oglinda si dulap cu usi glisante prevazute cu oglinda de 4mm, accesorii  import Italia si Austria. Mobilier dormitor Perla poate fi realizata la cererea clientului si in afara structurii standard din pal, din urmatoarele variante de materiale: pal lucios, mdf infoliat  sau mdf vopsit.

De retinut atunci cand doriti mobilier dormitor:  Tineti cont si restul elementelor decorative: perdele si accesorii specifice dormitorului. Asiguram si acest serviciu, la cerere.
Nu uitati de necesitatea unei saltele. Lucram cu cei mai buni producatori de saltele si suntem bucurosi sa va indrumam in alegerea ei.

Putem realiza, la comanda, in functie de nevoi, doar anumite elemente specifice ansamblului unui dormitor: noptiere, comode, etc.

Pentru o rezistenta indelungata si pentru finisaje de impact, alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru o discutie detaliata in functie de nevoile dumneavoastra.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului de dormitor la comanda o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirtsau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Mobilier dormitor Perla este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura