Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Stiati ca inaltimea si latimea unei mese este data de inaltimea scaunului? Cu cat scaunul este mai inalt, cu atat mai mica este suprafata blatului. Masa cu scaune bar a fost conceputa pentru locurile aglomerate, pentru a servi masa intr-un timp foarte scurt. O veti intalni in supermarketuri la locul de servit masa, ori la fast-food-ul pe langa care treceti zilnic in drum spre locul de munca. Masa cu scaune bar au echilibru si proportie decorativa perfecte, o geometrie si un confort desavarsit in orice locatie cu specific de bar.

De retinut atunci cand doriti sa achizitionati masa cu scaune bar:   Tineti cont si restul elementelor decorative: storuri si accesorii specifice zonelor comerciale. Noi venim in ajutorul clientilor cu o gama varianta de solutii care vin in completarea pieselor principale.

Se pot de asemenea folosi accesorii din: sticla sablata, geam securizat sau oglinda vopsita ca blat de masa.

Pentru o rezistenta indelungata si pentru finisaje de impact, alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru o discutie detaliata in functie de nevoile dumneavoastra.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Masa cu scaune bar este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura