Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa de conferinta Oval

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Cod produs
PRO77-9
Out Of stock
Descriere
Masa de conferinta poate fi o structura completa, comandand separat si restul corpurilor ce intregesc un spatiu office. Masa de conferinta Oval este prevazuta cu picioare din aluminiu si scaune ce se pot achizitiona separat. Dimensiunile si culorile mesei de conferinta se aplica in functie de fiecare spatiu si necesitati. Pe suprafata mesei de conferinta se poate aplica optional, geam sablat de 4mm. De retinut!  Daca ati ales masa de conferinta Oval, tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un spatiu office.
Foarte important: se pot adauga optional in structura mobilierului masa de conferinta Oval, sertare sau usi glisante.
Nu uitati, ca puteti comanda: scaune de birou, roll-box-uri, perdele adecvate si multe altele.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare, alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii

Masa de conferinta Oval este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura