Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Profil orizontal pentru panel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO99-4
Out Of stock
Descriere
Promobila comercializeaza componente pentru mobilierul comandat, pentru ca mobilierul tau sa indeplineasca rolul functional si dupa iesirea din garantie. Daca ai comandat mobilierul de la noi poti comanda profil orizontal panel din imagine si separat. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie componente de la distribuitori de prim rang. Indiferent ca este vorba despre profil orizontal panel sau orice alta componenta, te asteptam oricand la noi la showroom sau cu un telefon la numarul disponibil mai jos. Ne dormim ca toti clientii nostri sa fie multumiti pentru o perioada nedeterminata cu mobilierul achizitionat.
Sistem profil orizontal panel:
Sistemul din O?EL este un produs care se impune prin preturile mici si modalitatea simpla de asamblare, fiind destinat confectionarii usilor pentru dulapuri. Ca umplutura pot fi folosite diferite materiale cu grosimea de 4 mm sau 10 mm. Usile sistemului de otel pot atinge cota de 2750 mm inaltime si 1000 mm latime. Sistemul asigura deplasarea fara zgomot a usilor si trainicia elementelor de constructie oferind posibilitatea de a regla inaltimea usilor pana la 20 mm. Concomitent ofera doua tipuri de manere si o gama de sapte culori. Pentru achizitionarea de profil orizontal panel, va asteptam la noi la showroom.
Termeni si conditii de comanda mobilier:  Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura