Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem profil maner aluminiu Niagara Eko

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO97-5
Out Of stock
Descriere
Promobila comercializeaza componente pentru mobilierul comandat, pentru ca mobilierul tau sa indeplineasca rolul functional si dupa iesirea din garantie. Daca ai comandat mobilierul de la noi poti comanda profil maner aluminiu si separat. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie componente de la distribuitori de prim rang. Indiferent ca este vorba despre profil maner aluminiu sau orice alta componenta, te asteptam oricand la noi la showroom sau cu un telefon la numarul disponibil mai jos. Ne dormim ca toti clientii nostri sa fie multumiti pentru o perioada nedeterminata cu mobilierul achizitionat.
Sistem profil maner aluminiu:
Sistemul din aluminiu EKO este un sistem de tip economic care ofera usi de aluminiu foarte trainice la un pret deosebit de redus. E vorba de un sistem destinat confectionarii usilor glisante pentru dulapuri. O particularitate deosebita a acestui sistem consta in modul comod si simplu de asamblare a usilor. Dimensiunile maxime ale usilor pot fi 2700 mm inaltime si 1000 mm latime. In functie de grosimea stratului de umplutura care variaza intre 4 mm sau 10 mm pot fi folosite diverse materiale cum ar fi: pal, oglinda, sticla sau material plastic. In scopul sporirii comoditatii clientilor sistemul ofera posibilitatea reglarii inaltimii usilor pana la 15 mm. EKO ofera trei tipuri de manere si o ampla gama de culori. Sistemul acesta se impune prin preturi reduse si un design armonios. Elementele de constructie sunt de o calitate impecabila si astfel asigura deplasarea fara zgomot a usilor. Pentru achizitionarea de profil maner aluminiu, va asteptam la noi la showroom.
Termeni si conditii de comanda mobilier:  Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura