Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Maner mobilier Niagara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO95-1
Out Of stock
Descriere
Promobila comercializeaza componente pentru mobilierul comandat, pentru ca mobilierul tau sa indeplineasca rolul functional si dupa iesirea din garantie. Daca ai comandat mobilierul de la noi poti comanda maner profil Niagara si separat. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie componente de la distribuitori de prim rang. Indiferent ca este vorba despre maner profil Niagara sau orice alta componenta, te asteptam oricand la noi la showroom sau cu un telefon la numarul disponibil mai jos. Ne dormim ca toti clientii nostri sa fie multumiti pentru o perioada nedeterminata cu mobilierul achizitionat.
Sistem maner profil Niagara:
Sistemul din aluminiu PROFI - este un sistem profesional de usi glisante, care ofera producatorului diverse posibilitati de a-si pune in practica ideile si imaginatia. Gratie unor particularitati deosebite ale elementelor de constructe sistemul permite confectionarea usilor atat pentru dulapuri cat si pentru peretii despartitori. Inaltimea usilor poate fi de pana la 3000 mm iar latimea pana la 1200 mm. Acest sistem ofera posibilitatea variatiei materialelor folosite la pal si plastic de 10 mm sau oglinda, sticla si plastic de 4 mm. PROFI este un sistem stabil care asigura deplasarea fara zgomot a usilor. Un avantaj exceptional consta in posibilitatea de a regla inaltimea usilor pana la 20 mm. E vorba de un sistem unic in felul sau cu posibilitati ample de selectie a manerelor usilor variate ca forma si culoare, care atribuie interiorului incaperilor un aspect estetic si un design exceptional. Pentru achizitionarea de maner profil Niagara, va asteptam la noi la showroom.
Termeni si conditii de comanda mobilier:  Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura