Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi glisante Rossa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO94-10
Out Of stock
Descriere
Orice spatiu de locuit are nevoie de o compartimentare optima pe care o putem usor obtine cu ajutorul usi glisante Carroll. Dressingul zidit reprezinta un avantaj in obtinerea confortului dorit prin utilizarea usilor glisante castigand spatiul atat de necesar. Astfel o nisa aparent inestetica si neutilizabila devine un spatiu de depozitare foarte practic, in perfecta armonie cu restul incaperii. Functionalitatea usilor glisante intr-o nisa se evidentiaza prin pastrarea ordinii lucrurilor si obiectelor si castigul de spatiu.

Ansamblul Usi Glisante Rossa  se poate realiza din geamuri securizate, geamuri sablate sau vopsite, PAL melaminat sau MDF, oglinzi simple sau fumurii, ratan, plexiglass sau se poate aplica autocolant cu diverse tematici. Sistemul de glisare este compus din doua sine de aluminiu, iar usile culiseaza silentios pe un rulment imbracat in plastic dur.

De retinut atunci cand comandati usi glisante Rossa:  Tineti cont si restul elementelor decorative: finisajele de sticla, profile despartitoare si accesorii specifice. Noi va punem la dispozitie variante multiple.

Puteti opta pentru comandarea unui dormitor sau living intreg personalizat, alaturi de usi glisante Rossa.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Usi Glisante Rossa sunt disponibile in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura