Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi glisante dressing Uranus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO94-8
Out Of stock
Descriere
De ce sa optezi pentru usi culisante? Pentru ca te ajuta sa economisesti spatiul si sunt in acelasi timp extrem de practice. De asemenea, au avatajele lor din punct de vedere estetic. Propunerea noastra pentru tine sunt usi culisante Uranus, care se pot realiza in mai multe combinatii din urmatoarele materiale: PAL melaminat (te asteptam in showroom-ul nostru pentru variantele de culori disponibile), oglinda, sticla sablata, sticla vopsita, rattan sau mdf (vopsit sau infoliat, mat sau lucios).
De retinut atunci cand comandati usi culisante:  Tineti cont si restul elementelor decorative: finisajele de sticla, profile despartitoare si accesorii specifice. Noi va punem la dispozitie variante multiple.
Nu uitati ca usi culisante Uranus se poate fabrica si in varianta cu usi batante.
Puteti opta pentru comandarea unui mobilier intreg personalizat, alaturi de usi culisante Uranus.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita inspirtsau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii:

Mobilier usi culisante Uranus este disponibil in 14 zile lucratoare dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura