Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pat Uranus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1750 lei Lei
Cod produs
PRO76-17
Out Of stock
Descriere
Designul pentru mobila Pat Uranus este conceput dintr-o structura solida datorita placilor dublate, avand tablia tapitata si cu roti pentru a putea fi deplasat cu usurinta. Ansamblul care leaga cele doua noptiere, este special construit pentru a avea posibilitatea de a transforma spatiul ramas intre pat si noptiera intr-un raft pentru cartile care urmeaza a fi citite in urmatoarea perioada.

Caracteristici tehnice

Mobila Pat este realizata in varianta standard din pal melaminat de 18mm, cu posibilitate de preschimbare in varainte in care se folosesc urmatoarele materiale: pal lucios,  mdf infoliat sau vopsit cat si din lemn. Patul poate fi achizitionat impreuna cu restul corpurilor specifice unui dormitor: ( comoda, dressing, birou). Patul Uranus poate fi cumparat impreuna cu salteaua, tot in regim intern, oferindu-va o gama larga de produse din care sa alegeti pe cea potrivita. Dimensiunile si culorile pentru mobila Pat dormitor Uranus sunt create cu titlu orientativ, realizandu-se diferit in functie de cerintele fiecarui client.    

De retinut!

Daca ati ales un Pat dormitor Uranus tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un dormitor (comoda, dulap, dressing)
Foarte important, salteaua se poate cumpara, fiind intr-un numar mare de exemplare si modele.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila Pat dormitor Uranus este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura