Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pat somiera rabatabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1800 lei Lei
Cod produs
PRO76-2
Out Of stock
Descriere
Datorita somierei rabatabile, patul se transforma intr-un cufar care poate ascune multe lenjerii si asternuturi. Extensia de la capatul patului ne ajuta sa ascundem papuci si botosei, pentru a nu ne impiedica, dar si sa-i gasim cu usurinta.

Caracteristici tehnice

Pat cu somiera rabatabila poate fi realizat in varianta standard din pal melaminat de 18mm, cu canturi ABS. Finisajele folosite pentru patul cu somiera rabatabila sunt de culoare wenge cu alb neted, putand fi schimbate optional cu numeroase combinatii dorite. Alaturi de patul cu somiera rabatabila se poate comanda separat un intreg mobilier de dormitor, identic ca design sau in combinatia dorita. Dimensiunile si culorile pot fi de asemeni modificate cat sa se incadreze in spatiul alocat si in preferinte. Patul cu somiera rabatabila poate fi achizitionat impreuna cu saltea, dintr-o gama variata. Aceasta se achita separat fata de pat.

De retinut!

Daca ati ales un pat cu somiera rabatabila tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un dormitor: comoda si dressingul.

Foarte important salteaua se poate cumpara, fiind intr-un numar mare de exemplare si modele.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila Pat cu somiera rabatabila este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura