Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Paturi Dual

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1200 lei Lei
Cod produs
PRO76-4
Out Of stock
Descriere
Te sfatuim sa alegi mobilier camera tineret realizat la comanda pentru a reusi sa cuprinzi intr-un singur ansamblu de mobilier tot ceea ce are nevoie copilul tau.

Mobilier paturi Dual este un ansamblu de mobilier in tendinte, realizat doar cu materiale si accesorii de calitate, exclusiv la comanda. Structura patului permite un aranjament economic si modern, cu extensia celui deal doilea pat.  Mobilier Paturi Dual se mai poate comanda, optional si in variante cu urmatoarele materiale: pal lucios,  mdf infoliat sau vopsit. Se pot comanda alaturi de pat  si alte parti componente, ce constituie un dormitor intreg: noptier, comoda, dulap cu doua sau mai multe usi, batante sau glisante.

Mobila Pauri Dual este alcatuita dintr-o structura uniforma cu finisaje de culoare Alb perlat, din pal melaminat de 18mm, cu canturi ABS. Paturile Dual pot fi comandate impreuna cu salteaua, oferindu-va o gama impresionanata din care sa alegeti pe cea potrivita. Dimensiunile si culorile se aplica in proiectul final, conform spatiului alocat si al preferintelor.

De retinut atunci cand comandati mobilier paturi Dual:  Daca ati ales mobilier Paturi Dual tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un dormitor (noptiere, comoda, dressing sau birou)

Foarte important - salteaua se poate cumpara, fiind intr-un numar mare de exemplare si modele.

Nu uitati ca puteti comanda: scaune de birou, roll-box-uri, perdele adecvate si multe altele.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilier paturi Dual este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura