Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pat dormitor rabatabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1850 lei Lei
Cod produs
PRO76-10
Out Of stock
Descriere
Patul cu somiera si pistoane este rezistent, confortabil si se manevreaza usor si fara zgomot, de catre oricine.  

Caracteristici tehnice

Datorita setului de pistoane Suspa Liftline 16-4, manevrarea somierei (deschis - inchis) se face cu foarte mare usurinta. Cele doua pistoane trebuie sa fie de forte egale, iar forta acestora se alege in functie de greutatea saltelei/saltelelor. Pistoanele sunt astfel concepute incat somiera, odata ridicata, ramane in pozitia deschis, in conditii de perfecta siguranta, atata timp cat este nevoie (nu exista pericolul ca somiera sa revina accidental in pozitie orizontala).

Mobila Pat dormitor rabatabil este confectionata din pal melaminat de 18mm, cu finisaje de culoare negru perlat si somiera rabatabila din gama Hafele/Germania. Pat dormitor rabatabil poate fi realizat la comanda in functie de dimensiunile solicitate si nuantele alese din mostrarul de culori. Patul este prevazut cu somiera metalica rabatabila si lada interna cu o capacitate mare pentru depozitare. Se poate completa alaturi de mobila Pat dormitor rabatabil, cu urmatoarele piese de mobilier realizate optional: comoda, dressing, birou si multe altele.

Dimensiunile, culorile si designul pot fi schimbate la alegere in functie de preferinte si de spatiul alocat.Salteaua pentru mobila Pat dormitor rabatabil, se cumpara separat, tot in regim intern la un pret redus, dintr-o gama variata.

De retinut!

Daca ati ales un Pat dormitor rabatabil, tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un dormitor(noptiere, comoda, dressing, birouri)
Foarte important,salteaua se poate cumpara, fiind intr-un numar mare de exemplare si modele.

Nu uitati, ca puteti comanda: scaune de birou, roll-box-uri, perdele adecvate si multe altele.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare, alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Patul dormitor rabatabil, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura