Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dressing Open

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO75-14
Out Of stock
Descriere
Cauti cea mai potrivita mobila dressing pentru casa ta? Echipa Promobila executa la comanda orice model de dressing iti doresti. Mobila dressing Open este un ansamblu care se monteaza in coltul camerei, transformandu-l intr-un spatiu functional. Spatiul  multifunctionl al dressing-ului Open ofera atat o latura practica ce serveste depozitarii cat si un spatiu de decor, dedicat cartilor sau accesoriilor tale.

Mobila dressing Open este realizata exclusiv la comanda din pal melaminat de 18mm cu finisaje de alb si cires, accesorizata cu accesorii marca Blum. Dressingul Open este alcatuit din toata gama elementelor necesare unui dressing foarte spatios.

Variante optionale de executie pentru mobila dressing Open se realizeaza din urmataoarele materiale: pal lucios, mdf infolait, vopsit sau fronturi din lemn masiv.

De retinut atunci cand comandati mobila dressing Open:  Tineti cont si restul elementelor decorative: finisajele de sticla, profile despartitoare si accesorii specifice. Noi va punem la dispozitie variante multiple.
Nu uitati ca dressingul se poate fabrica si in varianta cu usi glisante.
Puteti opta pentru comandarea unui dormitor intreg personalizat, alaturi de dressing.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Mobila dressing Open este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura