Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dressing Concept

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO75-1
Out Of stock
Descriere
Mobilier Dressing Concept combina cu succes accesorii multiple in intreg ansamblu camerei dedicat special hainelor. Nuanta de Negru-brun reda aspectul de dressing luxos,  intr-un concept ideal de amplasament si eleganta. Un mobilier care transforma orice camera obinuita intr-un adevarat magazin de lux, in care  hainele, aceesoriile si pantofii vor sta mereu in ordine.

Caracteristici tehnice

Pentru ca stim cat de importante sunt spatiile pentru depozitarea hainelor va propunem dressingul Concept, un model ce poate satisface toate gusturile. Realizat din pal melaminat de 18mm in varianta standard de culoare negru-brun, dressingul Concept cuprinde spatii speciale pentru: haine, pantofi si bara din aluminiu pentru ca lucrurile dumneavoastra sa fie mereu in ordine.

Dressingul Concept este prevazut cu o suficiente spatii sub diferite forme, canturi abs, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Camera dressing cu ampla deschidere unde toata garderoba este aerisita in permanenta. La cerere se poate realiza dressingul Concept, cu usi glisante si din diverse materiale: pal lucios, mdf melaminat, sticla colorata.  Dimensiunile si culorile dressingului Concept, pot fi modificate in functie de spatiul alocat si de necesitati.

Pretul este pentru mobilierul dressing Concept standard si include doar mobila. Daca dressingul Concept, nu este pe placul dumneavoastra, aveti posibilitatea de a comanda mobilierul dorit, dupa propria schita. De retinut!  Daca ati ales un mobilier dressing Concept, tineti cont si de restul accesoriilor; sisteme pentru cravate sau pantaloni, sertare compartimentate pentru cravate sau curele si multe altele.

Nu uitati ca mobila dressing Concept se poate fabrica si in varianta cu usi glisante.
Puteti comanda un dormitor intreg alaturi de mobilierul dressing Concept.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor.

Termeni si conditii

Dressing Concept, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura