Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuier Star

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO82-1
Out Of stock
Descriere
Descriere mobila cuier Star

Mobila cuier Star este conceputa pentru spatiile cu dimensiuni reduse, din pal melaminat de 18mm, cu finisaje de cires si mesteacan mainau.Cuierul Star este o structura usor de montat, oferind o nota eleganta holului dumneavoastra.

Mobila cuier Star, este alcatuita din: placa destinata depozitarii hainelor, prevazuta cu agatatori si oglinda si un pantofar cu doua sertare.Aceasta structura a cuierului Star este standard, ea putand fi schimbata la cerere, cu  variante din pal postforming si mdf.Cuierul Star, poate capata culorile si dimensiunile specifice nevoilor fiecarui client.Totodata, clientul poate personaliza proiectul initial cuier Star cu idei proprii.

Daca deja sunteti in posesia unui proiect sau a unei schite, nu ezitati sa ne-o trimiteti prin intermediul e-mailului.Vom crea cuierul Star conform dorintelor si a bugetului alocat.Ne puteti contacta telefonic pentru nelamuriri si intrebari referitoare la mobilierul cuier star, sau oricare mobilier dorit.

De retinut: Daca ati ales un mobilier cuier Star, nu uitati sa comandati, gama accesoriilor personalizate.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil,permitand chiar modele pe rotund.

Se pot cumpara separat, structuri pantofar independente, pentru a spori capacitatea depozitarii incaltamintei.

Nu uitati sa trimiteti schita personalizata, pentru a beneficia de o cooperare prompta si clara.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii: Mobilierul cuier Star, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.

La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.

Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.

Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura