Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila dormitor Clasic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO49-3
Out Of stock
Descriere
Culorile calde precum zebrano deschis, fac mobila dormitor Clasic sa para eleganta, si dau spatialitate camerei. Dormitorul Class are in componenta sa un pat matrimonial, 2 noptiere, o comoda cu sertare si un dressing cu trei usi glisante, din care cea din mijloc cu oglinda.

Mobila dormitor Clasic este realizata din pal melaminat de 18 mm, canturi abs, accesorii import Italia si Austria.La cerere se poate realiza acest mobilier dormitor clasic din mdf infoliat sau mdf vopsit. Poate fi proiectat pe orice nuanta si orice dimensiuni cerute de client. Dimensiunile pot fi modificate in functie de spatiul alocat.

De retinut atunci cand doriti mobila dormitor clasic:  Tineti cont si restul elementelor decorative: perdele si accesorii specifice dormitorului. Asiguram si acest serviciu, la cerere.
Nu uitati de necesitatea unei saltele. Lucram cu cei mai buni producatori de saltele si suntem bucurosi sa va indrumam in alegerea ei.

Putem realiza, la comanda, in functie de nevoi, doar anumite elemente specifice ansamblului unui dormitor: noptiere, comode, etc.

Pentru o rezistenta indelungata si pentru finisaje de impact, alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru o discutie detaliata in functie de nevoile dumneavoastra.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului de dormitor la comanda o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirtsau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Mobila dormitor clasic este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii intermen foarte scurt, la cerere.
Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura