Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Fie ca vorbim de un birou pentru acasa sau unul la locul de munca, mobilierul de birou este nelipsit din viata noastra. Avand in vedere faptul ca majoritatea dintre noi petrecem cel putin 8 ore pe zi la birou, aceasta piesa de mobilier devine una dintre cele mai importante. Mobilierul de birou trebuie intotdeauna sa fie confortabil si practic.
Pentru companiile care necesita mobila birou open space, am conceput aceste piese de mobilier. Cu un design practic, acest mobilier de birou se preteaza atat birourilor inchise cat si celor de tipul open space.
Mobila birou open space intruneste toate cerintele de amenajare, in special pentru societatile mari, cu multi angajati, unde acestia au nevoie de colaborare constanta pe durata orelor de lucru.  Astfel, birourile se imbina armonios si util cu spatiul si corpurile pentru stocarea documentelor. Mobilierul din imagine este propunerea noastra. Insa posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste mobila birou open space.
De retinut atunci cand comandati mobila birou open space:  Daca ati ales mobila birou open space, tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un spatiu office.
Foarte important, se pot adauga optional, in structura, sertare sau piese de depozitare suplimentare.
Nu uitati ca puteti comanda: scaune de birou, scaun directoral, mese de consiliu.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii

Mobila birou open space este disponibila in 14 zile lucratoare dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea executarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura