Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Birou operational Pergola

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO77-16
Out Of stock
Descriere
Birourile open sace sunt din ce in ce mai prezente in cladirile de birouri ceea ce creste cererea pentru birouri operationale destinate firmelor care prefera acest tip de amenajare. Pentru aceste situatii am proiectat mobilier  birouri operationale Pergola, ideal pentru firmele cu activitate gen call center datorita panourilor despartitoare ce delimiteaza spatiul de lucru si creeaza o zona de intimitate pentru fiecare angajat in parte.

Biroul operatinal Pergola este constituit dintr-un birou cu finisaje aluminiu si roll box, alaturi de numeroase cadre metalice si accesorii marca Blum si Hafele. Biroul operational Pergola este fabricata din pal melaminat de 18mm, in varianta standard si optional din urmatoarele: pal lucios, pal postforming,mdf infoliat, mdf vopsit.Se pot comanda separat de mobila birou operational Pergola si alte corpuri ce intregesc utilitatea unui spatiu de birou. Dimensiunile si culorile aplicate mobilierului birou operational Pergola nu sunt permanente, ele depinzand de alegerile fiecarui client in parte.Biroul operational Pergola este ideal in orice incapere, asortandu-se cu orice mobilier datorita culorii neutre prezente.Se poate comanda un numar mare de birouri operatinale Pergola, amenajand spatiul uniform.

De retinut!  Daca ati ales un mobilier birou operational Pergola tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un spatiu office.

Foarte important se pot adauga optional in structura, sertare.
Nu uitati ca puteti comanda: scaune de birou, roll-box-uri, perdele adecvate si multe altele.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare, alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilierul birou operational Pergola, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.
Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura