Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Birou calculator Story

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO77-8
Out Of stock
Descriere
Daca spatiul va permite amenajarea unui birou pentru calculator pe  colt, atunci alegerea potrivita este ansamblu de mobilier pentru birou Story, care va ofera un spatiu generos de lucru dar si de depozitare cu ajutorul rollbox-ului incorporat si a dulapului cu usi batante, gandit special pentru stocare documente. Biroul pentru calculator este prevazut cu un panou despartitor izolant fonic, foarte util atunci cand biroul se afla intr-un spatiu deschis in care au loc si alte activitati si este nevoie de liniste sau protectia  datelor.

Solutie moderna pentru birou, o imbinare perfecta intre design modern si comoditate. Creativitatea isi gaseste expresia in decorul Gri-deschis, o nuanta tot mai folosita in mobilierul office.

Caracteristici tehnice

Birou calculator Story realizata cu finisaje de culoare gri deschis, din pal melaminat de 18mm cu canturi ABS si accesorii de provenienta Italia si Germania. Acest tip de mobilier birou contine urmatoarele parti componente: birou cu doua laturi in forma de L, un roll-box cu trei sertare si un corp de stocare documente cu patru usi batante pentru depozitarea actelor.Proiectul birou calculator Story se executa numai la comanda si pe alte finisaje si materiale precum: pal lucios, mdf furniruit, mdf infoliat sau vopsit. Mobilierul de birou se poate comanda in numar mare pentru societati si spatii comerciale, fiind ideal si in casa dumneavoastra. Corpul biblioraft pentru stocare documente, poate fi prevazut optional cu usi glisante in locul celor batante existente in proiect.

De retinut!

Daca ati ales un mobilier birou calculator Story tineti cont de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un spatiu office.
Foarte important, se pot adauga optional, in structura, sertare sau usi glisante.
Nu uitati ca puteti comanda: scaune de birou, scaun directoral, mese de consiliu.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor cu o carpa uscata.

Termeni si conditii

Mobila birou calculator Story este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura