Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Birou Executive

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO77-2
Out Of stock
Descriere
Sunt foarte dese situatiile in care colegii trebuie sa imparta acelasi birou si uneor chiar sa mai ramana loc pentru o a treia persoana venita la o intalnire de afaceri. Desigur, un birou normal cat se poate de simplu si de banal ar fi usor de gasit si de proiectat, dar poate el satisface nevoile fiecaruia dintre cei care impart respectivul birou? Fiecare are nevoie de acces la propriile accesorii de birou: calculator, imprimanta, telefon si desigur dulap pentru stocare documente. Pentru ca acest lucru sa fie posibil si la indemana, am proiectat mobilier de birou Executive, un birou 2 in 1, plus un spatiu suplimentar pentru vizitatori. Astfel, cei doi colegi se bucura fiecare de biroul propriu, chiar daca acesta este parte integranta din biroul celuilalt - o idee ingenioasa si extrem de utila in fiecare cladire de birouri.

Caracteristici tehnice

Finisajele pentru mobilier de  Birou Executive sunt de culoare cires piemont, cu manere si picioare din aluminiu, prezente le sertare si extensia biroului. Partile componente ale mobilierului sunt: birou comun cu bifurcatie in doua segmente ce formeaza spatii independente de activitate cu doua roll-box-uri si o extensi a biroului. Mobilierul este realizat din panouri aglomerate de lemn (pal) melaminat de grosime 18 mm, 22 mm si 38 mm, cu canturi abs si accesorii (glisiere, picioare) din Italia si Germania. Designul, dimensiunile si nuantele se pot modifica in functie de proiectul dorit de fiecare client in parte.

De retinut!  Daca ati ales Mobilier de Birou Executive tineti cont; de utilitatea celorlalte corpuri ce alcatuiesc un spatiu office.

Foarte important: se pot adauga optional in structura completa Birou Executive sertare sau usi glisante.

Nu uitati ca puteti comanda: scaune de birou, scaune manageriale, corpuri stocare documente si multe altele.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor.

Termeni si conditii

Mobilier de  Birou Executive este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura