Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usi glisante Open

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO94-5
Out Of stock
Descriere
Atunci cand doriti sa achizitionati un dressing cu usi glisante, el trebuie comandat in functie de dimensiunile disponibile. Iar acest lucru aduce o multume de avantaje, intrucat va ofera posibilitatea sa optati pentru finisaje si accesorii nenumarate in functie de efectul vizual dorit si in functie de rezistenta.

Propunerea noastra de dressing la comanda este acest dressing cu usi glisante Open, care se incadreaza perfect in cele mai noi tendinte. Intr-o maniera personalizata, orice locuinta are nevoie de un dressing compartimentat corespunzator pentru a apastra mereu in ordine hainele si accesoriile. De ce varianta cu usi glisante? Pentru ca va ajuta sa economisiti spatiul si este in acelasi timp extrem de practica. De asemenea, are avatajele ei din punct de vedere estetic.

Echipa Promobila va ajuta sa gasiti cele mai potrivite solutii conform nevoilor dumneavoastra. Orice piesa de mobilier dorita se efectueaza la comanda, iar posibilitatile sunt nenumarate in functie de buget si de asteptari. In plus, clientii nostri beneficiaza de consultanta si transport gratuit.

De retinut atunci cand comandati dressing usi glisante Open:  Tineti cont si restul elementelor decorative: finisajele de sticla, profile despartitoare si accesorii specifice. Noi va punem la dispozitie variante multiple.

Nu uitati ca dressing usi glisante Open se poate fabrica si in varianta cu usi batante.
Puteti opta pentru comandarea unui dormitor intreg personalizat, alaturi de dressing usi glisante Open.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Mobilier Dressing Usi Glisante Open este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura