Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dressing Class

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO75-2
Out Of stock
Descriere
Iubesti hainele, pantofii si accesoriile si ti se pare mereu ca nu ai destule?! Noi te intelegem ! Acum poti avea la tine acasa propriul tau magazin de lux, cu mobilierul de dressing Class.  Nu e nevoie de foarte mult spatiu dar daca il ai,  putem creea minuni.  Hainele tale vor fi mereu in ordine, la indemana si vei economisi timp pretios de fiecare data cand iti vei cauta lucrurile preferate. Conceptul mobilier dressing Class este realizat din doua unitati functionale, fiecare cu amplasament si colorit diferit. Avantajul mobilierului dressing Class, este acela ca poate fi montat cu usurinta si in orice unghi dorit.

Datorita nuantelor extreme prezente de alb si negru, se pot asorta o multitudine de accesorii si mobilier.

Puteti trasa de asemenea linii de usi despartitoare din sticla, oglinda vopsita sau pal, ce ofera o delimitare raport dormitor-dressing. In felul acesta, proiectul mobilier dressing Class, ramane aerisit in rezerva intimitatii.

Caracteristici tehnice Mobilierul dressing Class vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a optimiza la maxim spatiul alocat hainelor si accesoriilor. Ansamblul mobilier dressing Class este format dintr-un complex de corpuri cu rafturi, sertare, bara pentru umerase si multe altele.   In structura mobilierului dressing Class se pot monta suporturi pentru pantaloni, pentru pantofi si orice alt sistem dintr-o gama complexa.

Mobilierul dressing Class, este realizat numai pe comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi abs, si cuprinde in sine rafturi si sertare.  Accesoriile pentru mobilier dressing Class sunt urmatoarele: balamale si glisiere Blum, manere din aluminiu, sistem de glisare pentru usile glisante (feronerie import Austria si Italia). La cerere se poate realiza mobilier dressing Class cu usi glisante din pal lucios,  mdf  infoliat, mdf vopsit.

Dimensiunile si culorile pentru mobilier dressing Class afisate sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate in functe de spatiul alocat si preferinte.

De retinut!  Daca ati ales un mobilier dressing Class, tineti cont si de restul elementelor;

Nu uitati- mobila dressing Class se poate fabrica si in varianta cu usi glisante.

Puteti comanda un dormitor intreg alaturi de mobilierul dressing Class.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor.

Termeni si conditii

Mobilierul dressing Class, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura