Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila bucatarie Zoom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO48-15
Out Of stock
Descriere
Mobila de bucatarie Zoom contine culori precum stejar auriu si negru, oferind o imagine cocheta in stil extravagant.

Eleganta nu trebuie sa fie prezenta doar in living sau in dormitor, ea trebuie sa fie prezenta in toata casa, cu atat mai mult in bucatarie acolo unde petrecem foarte mult timp. Mobila de bucatarie Zoom contine o abordare a designului aparte, oferind un cadru de mobilier sustinut de picioare atat pe mobilierul atasat peretelui cat si pe insula centrala.

Proiectul mobila de bucatarie Zoom este executat exclusiv la comanda, in baza unei schite personalizate sau conform proiectului original. Finisajul poate fi in varianta standard din pal melaminat sau din diverse materiale precum: pal lucios, mdf vopsit sau mdf infoliat, fronturi din lemn masiv. Blaturile aplicate pentru mobila de bucatarie Zoom pot fi termorezistente de 38 mm, din cuart, marmura sau granit. Indiferent de proiect, dimensiunile mobila de bucatarie Zoom, si preferintele cromatice, se executa in baza cerintelor fiecarui client.

Mobila de bucatarie Zoom are o structura ampla si o capacitate mare pentru depozitare, incorporand aparatura electrocasnica cu usurinta. Pe langa electrocasnicele care se pot achizitiona separat tot in cadrul firmei, mobila de bucatarie Zoom, contine picurator de vase, cos de gunoi si multe alte accesorii moderne.

De retinut atunci cand comandati mobila de bucatarie Zoom:  Pentru un efect trendy si durabilitate, va recomandam sa inlocuiti fronturile din PAL cu cele din MDF sau Lemn masiv.

Optati pentru un blat de cuart sau granit pentru un efect de impact si durabilitate nedeterminata
.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita inspirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta umeda.

Termeni si conditii:

Mobila de bucatarie Zoom este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura