Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila bucatarie Emsa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO48-4
Out Of stock
Descriere
Mobila bucatarie Emsa indeplineste nu numai un rol functional, ci si unul estetic de o eleganta specifica bucatariei contemporane.

Corpurile bucatariei Emsa de culoare ciocolatie sunt accentuate de designul uniform al accesoriilor din aluminiu. In acelasi timp, capacitatea pentru depozitare pe care o ofera mobila de bucatarie Emsa este foarte mare.

Bucataria Emsa este realizata exclusiv pe comanda din pal melaminat, cu blat termorezistent de 38mm, cu fronturi din mdf vopsit, rama aluminiu cu geam sablat de 4mm, feronerie pentru mobila import Austria. Mobila de bucatarie Emsa este un proiect cu finisaje moderne, accesorizata cu toate electocasnicele necesare. La cererea clientului, mobila de bucatarie Emsa se poate structura conform unei schite proprii. Dimensiunile si culorile se aplica in functie de cerintele fiecaruia. Fronturile din pal se pot schimba tot la alegere cu cele din pal lucios, mdf infoliat sau mdf vopsit si fronturi din lemn masiv. In materie de electrocasnice pentru mobila de bucatarie Emsa, acestea se pot achizitiona separat, tot in cadrul firmei Promobila.

De retinut atunci cand comandati mobilier bucatarie Emsa:  Pentru un efect trendy si durabilitate, va recomandam sa inlocuiti fronturile din PAL cu cele din MDF sau Lemn masiv.

Optati pentru un blat de cuart sau granit pentru un efect de impact si durabilitate nedeterminata.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta umeda.

Termeni si conditii:

Mobilier bucatarie Emsa este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48, cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura