Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier bucatarie Piemond

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO48-5
Out Of stock
Descriere
Bucatarie Piemond este un mobilier usor de intretinut, elegant si cu o capacitate foarte mare de depozitare. Culoarea stejar in combiatie cu alb si corpurile din sticla ofera eleganta intregului mobilier bucatarie Piemond. Proiect mobilier bucatarie Piemond este dotat cu toate accesoriile moderne, precum picurator de vase, cos de gunoi si toata gama de electrocasnice necesare bucatariei. Pe langa aspectul util, bucataria Piemond ofera un cadru estetic deosebit, subliniat de corpurile prevazute cu sticla sablata. Acest proiect este ideea Promobila, insa  clientul poate schimba dimensiuni, culori si design. Personalizam orice schita, oferind o estimare in limita bugetului fiecarui client. Paletarul culorilor este foarte complex, iar pal-ul poate fi inlocuita cu pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit sau fronturi din lemn masiv.

De retinut atunci cand comandati mobilier bucatarie Piemond:  Pentru un efect trendy si durabilitate, va recomandam sa inlocuiti fronturile din PAL cu cele din MDF sau Lemn masiv.

Optati pentru un blat de cuart sau granit pentru un efect de impact si durabilitate nedeterminata.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita inspirt sau diluant se indeparteaza rezidurile.

Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta umeda.

Termeni si conditii:

Mobilier bucatarie Piemond este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.
Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura