Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier baie Walon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO81-10
Out Of stock
Descriere
Primul factor pe care trbuie sa il luati in considerare este spatiul de care dispuneti. Baile mici, inguste, in care trebuie sa faceti loc si masinii de spalat, pot ptezenta o provocare, functionalitatea primand in acest caz. In acesta situatie va puteti pune amprenta personala, prin alegerea mobilei, a obiectelor sanitare, a finisajelor, culorilor si materialelor cu care va veti inconjura.

Caracteristici tehnice

Mobila Baie Walon executata numai la comanda, din pal melaminat de 18mm, in varianta standard, cu accesorii de origine Austria si Germania. In proiectul afisat mobila baie Walon are la baza ca material de proiectare mdf-ul vopsit. Acest ansamblu de mobilier este format dintr-un corp suspendat cu usi batante, si doua corpuri inferioare, unul sub chiuveta prevazut cu sertar si altul paralel cu o dimensiune mai mare, proiectat tot cu sertare. Sistemul conceput pentru sertarele mobilierului prevede o deschidere ampla . Mobila de baie se poate realiza optional si din urmatoarele materiale: pal lucios, pal postforming, mdf infoliat si multe altele.  Dimensiunile si culorile sunt afisate orientativ, fiind proiectate diferit in functie de fiecare client in parte.

De retinut!

Daca ati ales o mobila de baie tineti cont si de restul elementelor decorative necesare: oglinzi si accesorii din oglinda sau sticla sablata aplicate pe suprafata materialelor.
Nu uitati ca, mobila Baie, poate fi executata in diverse variante.
Puteti comanda corpuri separate, conform spatiului si a stilului de viata.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila Baie, este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.
Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura