Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila baie Visio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO81-8
Out Of stock
Descriere
Aceasta reproducere de lemn se caracterizeaza printr-un bogat joc de culoare si multiple elemente naturale, care se evidentiaza mai mult in aplicatii pe suprafetele existente si printr-o orientare orizontala a fibrei lemnului. Baia Visio un ansamblu de mobilier care presupune o simetrie de corpuri inferioare si superioare sub diferite forme: sertare, polite, spatii cu usi batante.  Aceasta reproducere de lemn se caracterizeaza printr-un bogat joc de culoare si multiple elemente naturale, care se evidentiaza mai mult in aplicatii pe suprafetele existente si printr-o orientare orizontala a fibrei lemnului.

Caracteristici tehnice

Mobila de baie Visio este conceputa din pal melaminat de 18mm, cu finisaje alb mat in combinatie cu stejar deschis, accesorizata import Austria. Mobila de baie poate fi comandata si in alte variante de fabricare precum: pal lucios, mdf infoliat sau mdf vopsit. Structura de baza pentru mobilier de baie Visit conceputa din cele trei corpuri si panou cu oglinda, ramane aceeasi schimbandu-se doar dimensiunile si culorile in functie de cerintele fiecarui client. Daca aveti deja o idee despre cum ati dori sa arate viitorul mobilier baie Alb divers, trimiteti-ne o schita. Ne mobilizam sa conturam fiecare idee si in limita bugetului alocat.

De retinut!

Daca ati ales un mobilier baie Alb divers, tineti cont si de restul elementelor decorative necesare:oglinzi si accesorii din oglinda sau sticla sablata aplicate pe suprafata materialelor.
Nu uitati ca, mobilierul baie Alb divers, poate fi executat in diverse variante.
Puteti comanda corpuri separate, conform spatiului si a stilului de viata.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii
Mobilierul baie Alb divers, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti
Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura