Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier baie Nero

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO81-9
Out Of stock
Descriere
O baie poate fi modern mobilata chiar si atunci cand este amplasata intr-un apartament.  Problema cea mai importanta este sa stiti clar ceea ce doriti sa faceti, pentru ca din punct de vedere al materialelor, pot aparea diferente foarte mari de calitate. Pentru mobilierul de baie noi recomandam MDF-ul vopsit, datorita calitatii si rezistentei la umezeala si intemperii.

Caracteristici tehnice

Varianta expusa in acest proiect de baie Nero contine ca materie prima mdf-ul vopsit negru lucios. Acest tip de mobilier de baie se poate executa si din multe alte variante precum urmatoarele: pal lucios, mdf infoliat sau vopsit. Ansamblu de mobilier baie lucios este format din doua corpuri, fiecare cu doua sertare si doua polite imbinate. Accesoriile mobilierului de baie Nero sunt de origine Austria. Dimensiunile si culorile ce apar in imaginea de proiect baie Nero, sunt orientative executandu-se in baza spatiului si a necesitatilor fiecarui client. Daca aveti deja o idee despre cum ati dori sa arate viitorul mobilier baie Negru lucios, sau va intereseaza alt model, trimiteti-ne o schita. Demaram imediat proiectul dumneavoastra,  limitandu-ne la bugetul fiecaruia.

De retinut!

Daca ati ales un mobilier baie Negru lucios, tineti cont si de restul elementelor decorative necesare:oglinzi si accesorii din oglinda sau sticla sablata aplicate pe suprafata materialelor.

Nu uitati ca, mobilierul baie Negru lucios, poate fi executat in diverse variante.
Puteti comanda corpuri separate, conform spatiului si a stilului de viata.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila baie Nero este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura