Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila baie Deck

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO81-3
Out Of stock
Descriere
Sistemul prevazut la mobilierului baie Deck este unul performant ce ii permite acestuia se functioneze fara manere. Mobila baie Deck actioneaza deschiderea prin simpla atingere si inchidere amortizata. Dimensiunile si culorile pot fi schimbate la alegere in functie de spatiul si preferintele clientului. Daca doriti un alt fel de model baie Deck, trimiteti o schita personalizata a acestuia sau al unui alt model dorit.

De retinut atunci cand comandati mobila baie Deck:  Daca ati ales un mobila baie Deck tineti cont si de restul elementelor decorative necesare: oglinzi si accesorii din oglinda sau sticla sablata aplicate pe suprafata materialelor.

Nu uitati ca  mobila baie Deck  poate fi executat in diverse variante.
Puteti comanda corpuri separate, conform spatiului si a stilului de viata.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.
Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii:

Mobila baie Deck este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom
Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti
Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura