Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila dormitor tineret Heri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-11
Out Of stock
Descriere
Mobilierul dormitor Heri, este un dormitor ideal pentru baieti, indiferent de varsta lor.Fiind un model modern cu arcade semirotunde si suficient spatiu pentru a depozita atat haine cat si carti, asternuturi si necesare de birou. Chiar daca spatiul in care v-ati decis sa montati dormitorul este mic, este vizibil conceptul pe care il detine dormitorul tineret Heri, acela de a se modela in baza oricarei suprafete. Poate fi mobila pentru camera studentului, a copilului ba chiar a unei fetite daca ne gandim sa aplicam un alb perlat, un roz sau lila.

Caracteristici tehnice

Dormitorul tineret Heri este conceptut din pal melaminat de 18mm, accesorizat import Austria si Germania. Dormitorul tineret Heri,  este o idee a comprimarii utilului cu placutul. Patul mobilierului dormitor tineret Heri, este conceput cu trei sertare foarte spatioase si un altul de rezerva in interior. Dulapul dormitor tineret Heri, are o constructie semicirculara, economisind din spatiul alocat dormitorului. Langa dulap se afla cel de-al doilea, cu dimensiuni reduse si sertare. Din proiectul dormitor tineret Heri, nu lipseste biroul, executat cat sa incorporeze un rollbox si suficient spatiu functional. Intreaga mobila dormitor tineret Heri, poate trece din varianta pal melaminat la cea din mdf, ceea ce-i confera un efect pe masura. Patul mobilierului dormitor tineret Heri,  poate fi achizitionat impreuna cu una dintre saltele ce vi le punem la dispozitie. Saltelele se achita separat, la un pret redus. Nuantele folosite pentru mobilier dormitor tineret Heri, sunt bleo cu crem, doua combinatii potrivite pentru a spori ideea de spatiu mai mare, in cazul dormitoarelor cu dimensiuni reduse. Clientii nostri au posibilitatea oricand, sa personalizeze proiectul initial dormitor tineret Heri cu unul propriu. Este de ajuns o foaie si un creion pentru a crea mobilierul tineret mult dorit.

De retinut!  Daca ati ales un dormitor tineret Heri, nu uitati sa comandati accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati, de necesitatea unei saltele,achizitionand-o separat,tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil,permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii Dormitorul tineret Heri, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura