Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila camera tineret Peruzea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-3
Out Of stock
Descriere
Camera tineret Peruzea o imaginea ideala a tinerilor contemporani, aducand un plus de eleganta si seriozitate. Suntem in sectorul tinerilor, care deja si-au creat un stil de viata, au o personalitate pregnanta si au nevoie de un mobilier si un spatiu adecvat varstei. Datorita curentului contemporan de a petrece foarte mult timp in fata computerului, am acordat atentie in a atribui multifunctionalitate biroului. Patul are un design sic, cu spatii special amenajate pentru carti si diverse obiecte, pentru a fi la indemana si un imens spatiu de inserare a diverselor in partea interioara.

Caracteristici tehnice

Camera tineret Peruzea conceput din pal melaminat de 18mm, are urmatoarele componente: pat cu spatii de depozitare, birou cu roll-box, corpuri suspendate si doua etajere cu rafturi si sertare pentru depozitare. Imaginea initiala pentru Camera de tineret Peruzea poate fi preschimbata din toate punctele de vedere, ce presupune dimensiuni, culori si design. Daca detineti un proiect personalizat sau o schita desenata de mana, ne-o puteti trimite pe adresa de e-mail. Noi vom construi mobilier tineret din prisma tuturor posibilitatilor si a bugetului alocat de fiecare client in parte. Accesoriile precum salteaua sau scaunul de birou pentru mobilierul solicitat se pot achizitiona separat tot in cadrul firmei. Aceasta metoda, va permite sa parcurgeti un singur drum, scutind timp si bani. De retinut!  Daca ati ales Camera de tineret Peruzea, nu uitati sa comandati  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati, dispunem de o gama impresionanta de saltele,de unde sigur veti alege una.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Camera de tineret Peruzea este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura