Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier camera tineret Lucas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Momentul in care copilul trece la stadiul de tanar adolescent este unul extrem de important in orice familie. Acest lucru va fi evidentiat in comportament, imbracaminte, accesorii dar si in camera proprie. Este momentul ca proaspatul adolescent sa faca trecerea de la mobilierul de copii la mobilierul de tineret, unul adecvat  varstei si nevoilor sale.

La fel ca si in cazul mobilierului pentru copii, te sfatuim sa alegi mobilier camera tineret realizat la comanda pentru a reusi sa cuprinzi intr-un singur ansamblu de mobilier tot ceea ce are nevoie copilul tau. Mobilier camera tineret Lucas este un ansamblu de mobilier in tendinte, realizat doar cu materiale si accesorii de calitate, exclusiv la comanda.

Caracteristici tehnice

Mobilier camera tineret Lucas este conceput din pal melaminat de 18mm, intr-o combinatie calda de culori. Ca structura, mobilier camera tineret Luca este constituit din doua corpuri de tip soldat cu polite si un birou mutifunctional.

La cerere, puteti opta pentru orice alte materiale, dimensiuni si culori. Nu este nevoie decat de o schita sau un proiect personalizat. Alte optiuni de materiale disponibile sunt: pal lucios,  mdf infoliat sau mdf vopsit.

Aceste piese de mobilier ofera functionalitate prin faptul ca nu necesita mult spatiu, in schimb ofera o capacitate mare pentru depozitare.  Puteti oricand sa comandati, separat, orice piesa de mobilier din acest ansamblu. De asemenea, daca doriti, noi va putem sugera si o saltea aferenta patului.  Saltelele pentru mobilier camera tineret se gasesc intr-o gama impresionat de mare, la un pret redus fata de cele expuse pe piata.

De retinut atunci cand comandati mobilier camera tineret:  Tineti cont si restul elementelor decorative: perdele si accesorii specifice dormitorului. Asiguram si acest serviciu, la cerere.

Nu uitati de necesitatea unei saltele. Lucram cu cei mai buni producatori de saltele si suntem bucurosi sa va indrumam in alegerea ei.
Putem realiza, la comanda, in functie de nevoi, doar anumite elemente specifice ansamblului unui dormitor: noptiere, comode, etc.

Pentru o rezistenta indelungata si pentru finisaje de impact, alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund. Va asteptam la showroom-ul nostru pentru o discutie detaliata in functie de nevoile dumneavoastra.

Materialele folosite fac din intretinerea mobilierului o activitate usoara si la indemana oricui. Cu o laveta usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza rezidurile. Pentru intretinerea de rutina este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilier pentru dormitor la comanda Natur este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, la cerere.

Se ofera un certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului beneficiati de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac gratuit in baza unei viitoare colaborari.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Va asteptam la noi la showroom pentru discutarea in detaliu a conditiilor de proiecare, relevare si comanda. Pentru o oferta de pret, ne puteti contacta prin intermediul formularului de comanda disponibil pe site, la telefon, sau direct la sediul nostru disponibil la adresa de mai jos:

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura