Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier tineret Blue

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-1
Out Of stock
Descriere
Mobilier tineret  Blue este un cadru de elemente ordonate ca intr-un tablou, atat superior cat si inferior. Acest lucru permite mobilei tineret Blue sa respire, unde mobilierul se croieste pe un singur perete si alte activitati se pot desfasura in spatiul ramas.

Avem loc sa punem o fotografie, sa-i facem loc ursului preferat, pentru carti, o sumedenie de alternative cu care adolescentul isi poate crea o personalitate puternica. In fiecare zi va sti sa se organizeze, se va simti independent in a crea in propriul sau spatiu intim unde mobila tineret Blue este perfecta pentru el.  

Caracteristici tehnice  

Materialele folosite pentru mobila tineret Blue, sunt pal melaminat de 18mm si variante la cerere precum: pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit, fronturi din lemn masiv. Proiectul mobila tineret Blue este o varianta standard, unde clientul decide dimensiunile si culorile dorite. Camera cu mobila tineret Blue contine: doua corpuri soldat, un birou, si corpuri superioare pentru depozitare. Separat, mobila tineret Blue poate fi accesorizata in cazul in care este necesar, cu un mobilier de pat. Acesta se proiecteaza si cumpara separat. Tot din gama produselor ce va stau la dispozitie si si se vand separat, se numara saltelele si scaunele de birou. Pentru o cooperare mai buna echipa ProMobila, accepta proiecte sau schite personalizate, ce pot fi aplicate proiectului initial mobila tineret Blue. Mobila tineret Blue poate fi realizata in asa fel incat sa se incadreze in bugetul fiecarui client.

De retinut!  Daca ati ales o mobila tineret Blue, nu uitati sa comandati  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati, de necesitatea unei saltele, achizitionand-o separat tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.
Termeni si conditii

Mobila tineret Blue, este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura