Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila camera tineret Giallo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-7
Out Of stock
Descriere
Este esential pentru dezvoltarea corecta a unui tanar ca el sa aiba propria lui camera, acel spatiu intim in care sa se dezvolte, sa viseze si sa isi faca planuri pentru mai tarziu. Daca doriti sa cresteti un copil independent si responsabil, va sfatuim sa il implicati in procesul de alegere al mobilierului la comanda pentru camera lui. Isi va dezvolta astfel imaginatia si va oferi designerului nostru idei utile pentru a proiecta mobilierul pentru camera  in care copilul dumneavoastra sa se simta confrotabil.

Mobila la comanda camera tineret  Giallo este conceput cu o capacitate maxima pentru depozitare si expunere, comprimat pe un singur perete. Fiind vorba despre tineri, trebuie creat un spatiu suficient de mare sa inglobeze atat garderoba cat si necesarul obiectelor specifice varstei, asadar am creat mobila camera tineret Giallo.

Mobilierul camera tineret Giallo, poate fi utilizat cu usurinta chair de doua persoane, avand in vedere spatiul anticipat pentru depozitare cat si prezenta celor doua paturi. Pentru a nu sufoca spatiul terestru necesar desfasurarii altor activitati, proiectul mobila camera tineret Giallo le insumeaza in partea superioara. Culorile pentru mobila camera tineret Giallo, sunt nuante vii si luminoase, care pot fi folosite atat in camera baietilor cat si a fetelor.

Caracteristici tehnice:

Camera tineret  Giallo este confectionata in proiect standard din pal melaminat de 18mm, cu posibilitate de modificare in pal lucios, mdf vopsit, infoliat sau fronturi din lemn masiv. Dimensiunile si culorile, pentru camera tineret Giallo, se pot modifica in functie de necesitatile si spatiul alocat.

Camera tineret Giallo este accesorizata numai cu elemente calitative, import Austria si Germania. Structura inserata in camerea tineret Giallo, contine un ansamblu de paturi, unul fix si cel de-al doilea, care se extrage din interior. Paturile camerei tineret Giallo, fac la randul lor parte dintr-un alt ansamblu, format din urmatoarele: dulap soldat, corpuri superioare cu usi batante pentru depozitare, birou cu rollbox si numeroase polite, pentru expunere diverse. In ceea ce priveste sectiunea saltelelor, pentru camera tineret Giallo,  se pot cumpara separat tot in cadrul firmei, la un pret redus.

Culorile folosite pentru camera tineret Giallo, sunt galben pai cu rosu china, oferind  un contrast perfect incaperii. De retinut!  Daca ati ales un mobilier camera tineret Giallo, nu uitati sa comandati  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati, de necesitatea unei saltele,achizitionand-o separat,tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.

Acest material este foarte flexibil,permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila la comanda camera tineret  Giallo este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura