Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila camera tineret Grigio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-9
Out Of stock
Descriere
Mobilierul pentru camera tineret trebuie sa gaseasca echilibrul intre confort si functionalitate, fara a incarca inutil camera. Asta au urmarit si designerii nostri atunci cand au proiectat mobila camera tineret Grigio. Ansamblul de mobilier este alcatuit din pat single, dulap in 2 usi, comoda, birou de lucru prevazut cu roll box si polite de depozitare.

Camera tineret Grigio este un model conceput pentru tinerii foarte active, avand o multitudine de nuante vii si radiante. Corpurile pentru mobila camera tineret Grigio sunt usor de adaptat oricarui spatiu si culoare. Numarul mare al acestora permitandu-ti o jonglare periodica in diferite unghiuri pentru a reda un nou look incaperii. Mobila camera tineret Grigio este potrivita atat pentru fete cat si pentru baieti, fiind necesara doar redecorarea peretilor.

Caracteristici tehnice:

Conceputa numai la comanda, mobila camera tineret Grigio, este un proiect cu finisaje vesele de crem cu galben, din pal melaminat de 18mm si accesorii import Germania. Mobila camera tineret Grigio poate fi realizata, la cererea clientului si din varianta mdf infoliat sau vopsit, pal lucios sau fronturi din lemn masiv. Din punct de vedere ecologic materialele folosite pentru mobila camera tineret Grigio se pot folosi fara probleme, in camerele tinerilor. Din ansamblul mobila camera tineret Grigio fac parte urmatoarele: un pat, un dulap cu doua usi si sertare, un dulapior cu sertare si spatii pentru depozitare diverse si un birou cu rollbox. Aceste piese pentru mobila camera tineret Grigio se pot pozitiona in orice unghi al camerei fiind usor de jonglat cu ele, datorita paletei cromatice uniforme. Chiar si in spatiile restranse aceste culori folosite pentru mobila camera tineret Grigio, redau impresia de amploare si aerisit. Dimensiunile si culorile initiale pentru mobila camera tineret Grigio, se adapteaza in stare finala in functie de spatiu si cerintele clientului. Tot in cadrul firmei, beneficiati de posibilitatea achizitionarii unei saltele dintr-o gama impresionanta. De retinut!  Daca ati ales o mobila camera tineret Grigio, nu uitati sa comandati  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati de necesitatea unei saltele achizitionand-o separat,tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil,permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila camera tineret Grigio, este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura