Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier tineret Stefan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-10
Out Of stock
Descriere
Familiile cu 2 copii cauta meru solutii pentru amenajarea cat mai buna a spatiului din camera copiilor, incercand astfel sa le creeze tinerilor atat spatiu de odihna, studio dar si de distractie. Iar acest lucru nu este unul usor! Pentru ca vrem sa va ajutam, designerii nostri au proiectat ansamblu mobilier tineret Stefan, special gandit pentru a fi folosit la comun de catre 2 tineri. Pe langa cele doua paturi suprapuse, prevazute cu scara de acces, ansamblul contine si un amplu spatiu de depozitare care in acest caz indeplineste dublu rol: cel de dulap si cel de baza de prijin pentru patul superior.

Nuanta de Stejar natur a fost considerata intotdeauna o culoare telurica dependenta de natura si de cei ce o iubesc. Cu acest gand am adaugat alocuri si putin orange in  mobilierul camera tineret Stefan, pentru a reda aceasta definitie a naturalului ce are efecte benefice asupra psihicului si organismului. Mobilierul camera tineret Stefan, contine un ansamblu potrivit pentru a fi impartit de doi tineri ce iubesc clasicul, caldura si frumusetea culorii lemnului. Pentru a oferi un efect fascinant incaperii trebuie sa asortam mobilierului camera tineret Stefan, culori precum galben pai, caramiziu si bineinteles foarte multa lumina. Este o structura multifunctionala ce salveaza mult din spatiul camerei.

Caracteristici tehnice

Mobilierul camera tineret Stefan, este realizat numai la comanda, din pal melaminat de 18mm si accesorii import Austria si Germania. Tot ansamblul mobilierului camera tineret Stefan, pentru tineri este realizat conform normelor ecologice putand fi introdus in camerele acestora fara probleme. Este o structura  foarte complexa cu numeroase spatii pentru depozitare, aflate atasate primului pat cat si in continuarea celui de-al doilea, sub forma unui dulap. Paturile mobilierului camera tineret Stefan au o asezare asimetrica, oferind in acest fel intimitate impartita in mod egal.

Proiectul mobilier camera tineret Stefan face spatiul pentru un dulap cu etajere si un birou, multifunctional. La cererea clientului putem modifica dimensiunile si culorile mobilierului camera tineret Stefan, in functie de preferinte. Aceleasi modificari se pot face si in structura, inlocuind palul cu un material foarte rezistent si in voga, numit mdf.  Saltelele pentru mobilier camera tineret Stefan se pot cumpara tot in cadrul firmei noastre, dintr-o gama impresionanata ce va sta la dispozitie oricand. Daca aveti un proiect personal sau o schita, si doriti sa vi se proiecteze acel model particular de mobilier camera tineret Stefan,  acest lucru este posibil oricand. Putem construi in limita bugetului fiecarui client.

De retinut!  Daca ati ales un mobilier camera tineret Stefan, nu uitati sa comandati, accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati, de necesitatea unei saltele, achizitionand-o separat, tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilierul camera tineret Stefan, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura