Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier tineret Arin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-5
Out Of stock
Descriere
Orice adolescent isi doreste o camera numai pentru el, un univers propriu in care sa viseze si sa se simta in largul sau. O camera supraincarcata de mobilier nu va fi niciodata pe placul adolescentilor - un pat si un birou este tot ce isi doresc pentru ca in  restul camerei sa se distreze impreuna cu prietenii.  

Dar pentru ca adolescenta este perioada de formare in viata fiecarui adolescent, spatiul de studiu nu trebuie sa lipseasca. De aceea va propunem mobilierul de tineret Arin,  o idee clasica de mobilier util si functional, posibil de montat in orice spatiu disponibil. Este proiectat cu incaperi stil soldat care functioneaza paralel, salvand spatiul dintre ele si transformandu-l in birou cu polite pentru depozitare diverse. Culoarea aplicata pentru mobilier tineret Arin, confera camerei un aer natural si ecologic propice tinerilor, fiind deasemeni o varianta a unui buget limitat.

Caracteristici tehnice

Mobilier tineret Arin este conceput din pal melaminat de 18mm, cu finisaje calde ce imita perfect lemnul. Acesoriile aplicate pentru mobilier tineret Arin, sunt superioare calitativ si provin din Germania si Austria. Ca structura, mobilierul tineret Arin este constituit din doua corpuri stil soldat cu polite si birou mutifunctional. Culorile si materialele folosite pentru mobilier tineret Arin sunt ecologice, putand fi introduse fara probleme in camera tinerilor. Se pot face la alegere schimbari ce presupun alte materiale, dimensiuni si culori.

Nu este nevoie decat de o schita sau un proiect personalizat. Materialele care se mai pot aplica pentru mobilier tineret Arin  sunt urmatoarele: pal lucios,  mdf infoliat, mdf vopsit sau fronturi din lemn masiv. Este un proiect de mobilier tineret Arin care nu necesita mult spatiu, in schimb ofera o capacitate mare pentru depozitare.  Proiectul mobilier tineret Arin, nu contine in imaginea de ansamblu patul indispensabil dormitorului. Dar daca nu exista, nu inseamna ca nu il puteti achizitiona. Se comanda separat, putand fi cumparat chiar impreuna cu salteaua. Saltelele pentru mobilier tineret Arin se gasesc intr-o gama impresionat de mare, la un pret redus fata de cele expuse pe piata.

De retinut!  Daca ati ales un mobilier tineret Arin, nu uitati sa comandati, accesorii decorative specifice varstei,
Nu uitati, de necesitatea unui pat, achizitionanadu-l separat, tot in cadrul firmei.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilierul tineret Arin, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura