Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobilier tineret Indigo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-6
Out Of stock
Descriere
Proiectul mobilier tineret Indigo este creat pentru a evidentia in dormitorul tinerilor, un decor placut cromatic cat si functionalitate, intr-un singur ansamblu. Ansamblul mobilier tineret Indigo este format din doua paturi, care cu usurinta poate deveni in timpul zilei un sofa confortabil pentru gazduirea prietenilor.

Patul pentru mobilier tineret Indigo face parte dintr-un intreg, unde se mai gasesc: dulap, birou, corpuri suspendate si polite. Ideea de baza pentru mobilier tineret Indigo este de a incorpora atat un spatiu menit depozitarii hainelor cat si functionalitate si confort.Fiind un ansamblu mobilier tineret Indigo cu nuante inchise si masculine, este ideala pentru camera baietilor, putand lua si infatisarea unor incadrari roz, galben, lila, specifice fetelor.

Caracteristici tehnice Mobilier tineret Indigo, conceput din pal melaminat de 18mm, cu finisaje indigo-cires,  poate fi comandat,  la alegerea clientului si in variante precum urmatoarele: MDF infoliat sau vopsit, pal lucios sau fronturi din lemn masiv. Accesoriile folosite pentru mobilier tineret Indigo, sunt de calitate superioara, iar materialele aplicate sunt ecologice, luand in considerare faptul ca vorbim de camera tinerilor.Aceasta imagine de proiectare pentru mobilier tineret Indigo, se preschimba in privinta dimensiunilor si a culorilor, in functie de preferintele si necesitatile clientului. Daca doriti sa adaugati sau sa modificati vreun aspect al mobilierului tineret Indigo, procedati prin a face de mana o schita  personalizata. Vom fi bucurosi sa cream in baza acesteia, ba chiar sa o concepem in limita bugetului alocat. Salteaua patului pentru mobilier tineret Indigo se poate comanda separat, fiind astfel la un pret redus. De retinut!  Daca ati ales un mobilier tineret Indigo, nu uitati sa comandati  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati, de necesitatea unei saltele, achizitionand-o separat,tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF. Acest material este foarte flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobilierul tineret Indigo, este disponibil in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura