Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila camera tineret Green

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-4
Out Of stock
Descriere
Proiectul pentru camera tineret Green este un ansamblu ce pune accent atat pe design cat si pe o functionalitate redusa intr-un singur unghi. Stilul clasic atribuit pentru mobila tineret se observa in detaliile si arhitectura ansamblului, oferind incaperii un aer proaspat. Mobila tineret Green, contine toate corpurile necesare desfasurarii tuturor activitatilor specifice varstei. Culoarea aplicata pentru mobila tineret Green sporeste luminozitatea si imprima incaperii un aer curat, aerisit si inocent.

Caracteristici tehnice:

Mobilier realizat numai la comanda din pal melaminat si finisaje de mesteacan mainau, accesorii import Austria si Germania. Mobila Green este prin denumire o alegere naturala atat din punct de vedere ecologic cat si vizual. Camera structurata cu mobila de tineret contine urmatoarele componente: pat rabatabil, minibiblioteca, corpuri suspendate deasupra patului si un dulap de haine spatios. Palul melaminat aplicat initial mobilei tineret Green poate fi preschimbat la cerere, in variante de genul: pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit si fronturi din lemn masiv. Atata dimensiunile cat si culorile pentru mobila tineret Green se pot modifica in functie de cerintele si preferintele clientilor. Sfatul ProMobila in cazul in care doriti o idee personalizata in proiectul mobila tineret Green este sa recurgeti la o schita proprie. Aceasta o puteti trimite echipei noastre la adresa de e-mail sau puteti face un drum pana la sediul showroomului nostru. Mobila tineret Green se poate achizitiona impreuna cu salteaua si scaunul aferent biroului. Plata se va face separat de mobila tineret Green oferind in aceasta varianta, un discount considerabil clientilor nostrii.

De retinut!  Daca ati ales camera tineret Green  nu uitati sa comandati  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati de necesitatea unei saltele, achizitionand-o separat tot in cadrul firmei.
Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.
Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii

Mobila tineret Green este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.

Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura