Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mobila camera tineret Orange

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
PRO78-2
Out Of stock
Descriere
Camera tineret Orange presupune corpuri separate ce formeaza camera tinerilor, care doresc sa mobileze fiecare unghi al acesteia. Fiecare corp pentru mobila tineret Orange, are un rol bine definit oferind o dispersare pe intreaga suprafata in asa fel incat, datorita dimensiunilor si culorilor nu sufoca spatiul dormitorului.

Nuanta de portocaliu folosita la mobila tineret Orange, poate fi folosita atat pentru baieti cat si pentru fete, deoarece ambii au nevoie de lumina, soare si buna dispozitie.

Trebuie sa tinem cont de personalitatea copiilor cand facem aceste alegeri in materie de mobilier, design si culori, pentru a nu-i suprima cu vesnicele si monotonele cadre de lemn si culori standard de albastru si roz.  Caracteristici tehnice:

Mobila tineret Orange, este construita din pal melaminat de 18mm, cu finisaje vesele de Orange, Albastru glaciar si Alb mat in completare cu accesorii marca Blum si Hafele.

Din ansamblul mobila tineret Orange, fac parte: etajere, corpuri modulare suspendate in completare cu un superb birou cu roll-box.

Aceasta varianta de proiectare pentru mobila tineret Orange, se poate preschimba, la cererea clientului, in structuri de genul: pal lucios, mdf infoliat sau mdf vopsit.

Exista doua posibilitati in care, clientul poate cumpara ca atare mobila tineret Orange sau poate recurge la o schita proprie, personalizandu-o si oferindu-i dimensuni si culori dorite. Va oferim o gama inpresionata de saltele si scaune de birou, toate intr-un singur loc. Acestea se achita separat dar la un pret redus. De retinut!  Daca ati ales o mobila tineret Orange, nu uitati sa comandat  accesorii precum un scaun de birou si alte elemente deocrative.

Nu uitati de necesitatea unei saltele, achizitionand-o separat tot in cadrul firmei.

Pentru o rezistenta indelungata si nu foarte costisitoare alegeti varianta structurii din MDF.Acest material este foarte rezistent si flexibil, permitand chiar modele pe rotund.

Intretinerea mobilierului se face foarte usor si la indemana tuturor. Cu o carpa usor umezita in spirt sau diluant se indeparteaza mizeria. In rest este suficienta o laveta uscata.

Termeni si conditii:

Mobila tineret Orange, este disponibila in 14 zile lucratoare, dupa semnarea contractului. Exista posibilitatea proiectarii in termen foarte scurt, caz ce presupune un procentaj din contravaloarea sumei.
Se ofera certificat de garantie, pe o perioada de 24 de luni.
La semnarea contractului puteti beneficia de un proiect 3D, gratuit.
Constatarea si masuratorile se fac in mod gratuit doar in baza unui viitor proiect.
Transportul si montajul sunt incluse in pret, pe raza municipiului Bucuresti.

Office - Showroom Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, (intrare pe str. Baicului), Bucuresti Telefon: 0371177633 | mobil: 0726.234.342
Trimite mesaj
Din Gura in Gura